Webshop » Zaden groenten » Zadenpakketten » Zadenpakket 'Kiemgroenten met schaaltje' - Bio De Bolster 9200

Zadenpakket 'Kiemgroenten met schaaltje' - Bio De Bolster 9200

ZPADB9200 Zadenpakket 'Kiemgroenten met schaaltje'  - Bio De Bolster 9200

ZPADB9200 Zadenpakket 'Kiemgroenten met schaaltje'  - Bio De Bolster 9200ZPADB9200 Zadenpakket 'Kiemgroenten met schaaltje'  - Bio De Bolster 9200


Twitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

Kiemen zijn eigenlijk super jonge plantjes, die binnen een paar dagen uit zaad gekweekt kunnen worden. Kiemen zijn de ultieme leverancier van vitamines en mineralen. De ideale omstandigheden om kiemen te kweken is op kamertemperatuur. Er zijn verschillende methoden om de zaden te laten kiemen. Het kiemschaaltje dat we u aanbieden is erg makkelijk in gebruik en bestaat uit een glazen schaaltje met een roostertje.

Inhoud:
- Kiemschaaltje
- Tuinkers - Kiemgroente
- Rucolakers - Kiemgroente
- Mosterdkers - Kiemgroente
- Chinese bieslook - Kiemgroente
- Radijskers 'Daikon' - Kiemgroente
- Raapsteel - Kiemgroente

De kiemen rauw eten is de lekkerste en meest gezonde consumptie methode. Kiemen zijn een fantastisch ingrediënt voor salades. Het is ook mogelijk, de kiemen tot een alternatieve slasaus te verwerken. Gebruik daarvoor een schaaltje kiemen, koudgeperste olie, een scheutje appelazijn, een beetje peper, een beetje zeezout en een beetje mosterd. Mix alle ingrediënten met een staafmixer tot een gladde saus. En je hebt een buitengewoon energierijke en gezonde slasaus zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Eet smakelijk! 

Met dit complete kiemgroenten zadenpakket met zes kiemgroenten kweek je thuis in een handomdraai verse kiemgroenten. Het kiemschaaltje is inbegrepen in dit pakket, zodat je direct van start kunt gaan. Kiemgroenten zijn eigenlijk gewoon plantjes in een jong stadium. Deze kiemen kweek je al binnen een paar dagen uit onze biologische zaden. Het enige wat je nog nodig hebt is water! Het resultaat zijn lekkere kiemgroenten boordevol vitamines en mineralen in zeer geconcentreerde vorm.

Gebruikerstip:  
Strooi een dun laagje zaden op het rooster en laat de zaden goed nat worden onder de lopende kraan. Vul daarna de glazen schaal met water tot net onder het rooster. Vervolgens kan het schaaltje bij kamertemperatuur weggezet worden. De kiemen moeten dagelijks 2 keer gespoeld worden. Na drie dagen mogen de kiemen in het licht gezet worden, maar niet in de volle zon.
Afhankelijk van het soort zijn de kiemen na 5-10 dagen klaar voor consumptie.

€ 29,95 € 26,95

Beschikbaar