Webshop » Zaden groenten » Vruchtgewassen » Drakenfruit Pitahaya Hylocereus undatus met wit vruchtvlees en een rozerode schil 5 zaden TessGruun

Drakenfruit Pitahaya Hylocereus undatus met wit vruchtvlees en een rozerode schil 5 zaden TessGruun

ZVRTKDRAPITWIT Drakenfruit Pitahaya Hylocereus undatus met wit vruchtvlees en een rozerode schil 5 zaden TessGruun

ZVRTKDRAPITWIT Drakenfruit Pitahaya Hylocereus undatus met wit vruchtvlees en een rozerode schil 5 zaden TessGruunZVRTKDRAPITWIT Drakenfruit Pitahaya Hylocereus undatus met wit vruchtvlees en een rozerode schil 5 zaden TessGruun


Twitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

De pitaja ook gekend als pitahaya of drakenvrucht is de vrucht van verschillende cactussoorten, vooral van de geslachten Hylocereus en Selenicereus. De bloei gebeurt als de avond valt Deze planten komen van nature voor in Mexico, Midden-Amerika en Zuid-Amerika.  De pitaja's kunnen worden doorgesneden en uitgelepeld. De zaden kunnen worden mee opgegeten.
Hylocereus undatus met wit vruchtvlees en een rozerode schil
Ontkiemt heel gemakkelijk, een voorbehandeling is niet nodig. Direct in substraat, zonder de zaden te begraven, alleen licht aandrukken in het substraat, water geven doe je van onderaf door de pot onder te dompelen in een bak met een beetje water, zodat de pot van onderaf water opneemt, zodat de zaden niet begraven raken.

Pitahaya zaden hebben licht nodig om te ontkiemen, maar geen directe zon, ze moeten uit de zon worden gehouden totdat ze ontkiemen, het kan 2 tot 3 weken duren voordat ze ontkiemen.

€ 1,75

Beschikbaar