Webshop » Tuinaccessoires » Plantenvoeding » BIO meststof voor chili , pepers en paprika 500ml

BIO meststof voor chili , pepers en paprika 500ml

TMETCOMP500 BIO meststof voor chili , pepers en paprika 500mlTwitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

Biologische Peper en Paprika Chili Meststof Voor gezonde en sterke peper- en paprikaplanten.

Onze organische Chili meststof is een samengestelde meststof die zorgt voor een optimale toevoer van voedingsstoffen voor uw chiliplanten.
Deze gloednieuwe ontwikkeling heeft geleid tot de creatie van de eerste biologische meststof voor chilipepers  Niet alleen wij werden overtuigd door de resultaten van de testteelt, maar ook gespecialiseerde chilipepers. Ook ideaal geschikt als meststof voor tomatenplanten.

Organische minerale NPK-meststof 3-1-5 vloeistof met zwavel, calcium en sporenelementen (ijzer, mangaan, koper, magnesium en boor). Gemakkelijk te gebruiken. Sterk in werking.

Houdbaarheid/opslag Bewaren in een gesloten verpakking, uit de buurt van zonlicht en boven 0°C. Buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren.

De organische Chili-bemesting wordt gemengd in de gieter voordat de grond wordt begoten. Als de planten gepoot zijn, moet de organische Chili-bemesting eenmaal per week worden toegepast, gemengd in een verhouding van 10 ml per 1 liter water. Gebruik hiervoor de meegeleverde maatbeker. De inhoud van een flesje kan gebruikt worden voor 50 liter water, geleverd met een kindveilig deksel.

Informatie voor de agrarische industrie: Geïnteresseerd in het gebruik van Organic Chili Fertiliser? Wij bieden u graag een offerte aan voor commerciële hoeveelheden van dit product.

In overeenstemming met verordening 834/2007 zijn de gebruikte grondstoffen geschikt voor een ecologische, biologische productie. Biologische certificering: DE-ÖKO-006

€ 15,00 € 12,95

Uitverkocht


Gerelateerde producten