Webshop » Zaden groenten » Pepers » Peper Habanero Orange Devil 10 zaden TessGruun

Peper Habanero Orange Devil 10 zaden TessGruun

ZPETGHAORDE Peper Habanero Orange Devil 10 zaden TessGruun

ZPETGHAORDE Peper Habanero Orange Devil 10 zaden TessGruunZPETGHAORDE Peper Habanero Orange Devil 10 zaden TessGruunZPETGHAORDE Peper Habanero Orange Devil 10 zaden TessGruun


Twitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

Habanero Orange Devil. (Capsicum chinense). Een nieuwe stabiele variëteit uit een kruising van een Habanero met een Capsicum Annuum met een uitstekende smaak , zeer hoge opbrengsten en vroege rijpheid van groen naar geel en dan een zeer mooi oranje  - struikhoogte van 60 - 80 cm en is daarom ook ideaal voor de teelt in een pot op het balkon of op het terras.  vooral gebruikt in sauzen en warme bereidingen maar ook zeer geschikt om te drogen en te verwerken tot chilipoeder van hoge kwaliteit  -  SHU +/- 100.000 – 250.000 scoville - Minder vlezig dan klassieke Habaneros - kunnen ook aan de plant zelf worden gedroogd. behoorlijk pikant, met de typische Habanero smaak maar minder heet dan de gemiddelde Habanero.

Al onze TessGruun heirloom zaden zijn pure zaden, dwz zaadvaste rassen, niet chemisch behandeld, niet genetisch gemanipuleerd (non-GMO) en gifvrije zaden.



€ 2,00

Beschikbaar