Webshop » Tuinaccessoires » Plantenvoeding » TESSPURE Neemolie met emulgator gebruiksklaar 250ml

TESSPURE Neemolie met emulgator gebruiksklaar 250ml

TMETCNEOLRI250 TESSPURE Neemolie met emulgator gebruiksklaar 250mlTwitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

Neem Olie & Emulgator Rimulgan 250ml gebruiksklaar, voeg gewoon warm water toe.  Neem olie is een hoogwaardige plantaardige olie en wordt gewonnen uit de zaden van de Neem boom. In de tuin, op het balkon en in uw huis helpt Neemolie planten om hun natuurlijke balans te herstellen, bijvoorbeeld wanneer ze worden geplaagd door ongedierte. De stof Azadirachtin is goedgekeurd voor de biologische landbouw in Duitsland, ... In de landen van Azië, Afrika en Latijns-Amerika wordt Neem van oudsher gebruikt tegen parasieten bij huisdieren zoals teken, luizen, vlooien of darmparasieten. In de land- en tuinbouw is het de universele plantversterkende en ziektewerende werking van Neem dat veel culturen gebruiken. Indiase boeren gebruiken bijvoorbeeld gemalen Neem zaden of Neem perskoeken niet alleen om de bodem te verrijken, maar ook om insectenplagen zoals rupsen, keverlarven, sprinkhanen, krekels, bladmijnwerkers, bladluizen en insecten te verdrijven en af te weren. Rimulgan bestaat uit ricinusolie en is biologisch afbreekbaar. De bereiding van een neemoliespray is bijzonder eenvoudig met gebruiksklare TESSPURE Neemolie met emulgator  Meng het in de aanbevolen verhouding met water en begin met de behandeling!

Dosering voor 1 liter water :  5/10ml neemolie
    Voor zachtbladige planten (komkommers, groenten, enz.): 5 ml (g) neemolie-emulgatormengsel per liter warm water
    Voor stevigere planten (rozen, fruitbomen en struiken, veel kamerplanten): 10 ml (g) Neem olie-emulgator mengsel per liter warm water

Let op:

Neem olie heeft een irriterend effect op de slijmvliezen en bij contact met de ogen moeten deze onmiddellijk met veel water worden gespoeld.

€ 14,95

Beschikbaar